2017. okt 26.

Érdekes karácsonyi ajándékötlet

írta: fotodoboz.hu
Érdekes karácsonyi ajándékötlet

Fényképes lámpás

Egy különleges és egyedi ajándékötlet a Fotódoboz Kft-től. Fényképedet a lámpás homokfúvott oldalán található üvegekre nyomtatjuk. Mind a négy oldalon található üveg nyomtatható. A lámpás mérsékelten szélálló, ezért kertben, teraszon is használható. Javasoljuk halloween dekorációnak, karácsonyi hangulatvilágításra, gyermekszobába. A lámpásba tehetsz kisebb mécsest vagy akár 7 cm magas gyertyát is.

Rendeléskor válaszd ki, hány oldalra szeretnél képet és töltsd fel a képeket, mi pedig elkészítjük az egyedi fényképes ajándékot. Tölthetsz fel családi fotót vagy éppen gyerekrajzot, grafikát, egy fotót valami kellemes emlékről.

Vállalatunk a Fotódoboz Kft. egyedi fényképes ajándékokkal foglalkozik immár 6 éve. Különleges digitális technológiával nyomtatunk a tárgyak felületére, ezzel igazán egyedi fényképes ajándékokat tudunk létrehozni. Legnépszerűbb termékeink között vannak LEGO® elemekre nyomtatott fotók,  fényképes teásdobozok, fotós mécsesek, ékszerdoboz egyedi grafikával, de tudunk nyomtatni bögrére, fa lapra, rönk vagy palló darabokra is. Kapható szív alakú puzzle fényképpel nyomtatva, és dekor párnára is tudunk fotót, grafikát nyomtatni.

Ajándék ötleteket is megvalósítunk, ha bármilyen érdekes ajándék jut az eszedbe, keress fel minket és mi segítünk létrehozni álmaid ajándékát.

 

 

Szólj hozzá

halloween lakberendezés nyomtatás ajándék ötlet egyedi ajándék egyedi fényképes ajándék