2019. jan 14.

Valentin napi párosbögre

írta: fotodoboz.hu
Valentin napi párosbögre

Hamarosan itt a Valentin nap. Sokan nem tudják, hogy az ünnep vallási eredetű - Szent Bálint (Valentin, vagy Valentinus) a szerelmesek védőszentje. Magyarországon e szentnek nem alakult ki jelentős egyházi kultusza. A 18. századi anglibána kezdett szokássá alakulni, hogy a szerelmesek ajándékokkal - édeséggel, virággal vagy üdvözlő lapokkal - jelezték vagy erősítették meg vonzalmukat egymás felé. Ezt követően először az angolszász országokban, később az egész világon elterjedt mint a szerelmesek ünnepe. mára már a világon szinte mindenütt elterjedt, de sehol sem álllami ünnep. Az angolszász szokás Magyarországon az angol elnevezés magyarosított formájú átvételével, mint Valentin-nap vált ismertté és népszerűvé az 1990-es évektől kezdődően. A Valentin-nap vallási eredete világszerte, így Magyarországon is elhomályosult.

Itt az ideje, hogy Te is kitaláld mivel kedveskedsz párodnak. Ha van egy kis időd érdemes valamilyen egyedi ajándékkal meglepned. Ha nem tudsz időt szakítani arra, hogy készíts valami egyedi ajándékot keressd fela fotodoboz.hu webshopját, ahol számos egyedi fényképes vagy szöveggel személyre szabható ajándékkot találsz. A fotodoboz.hu oldalán taláhatod ezt a kedves Valentin napi ajándékötletet. Ráadásul most 40% árengedménnyel 1990 Ft-ért kapsz két egyedi bögrét.

 valentin_8_paros.jpg

Az ajándék bögre hátoldalán látható két felhőbe egyedi üzenetet is kérhetsz. Akár mind a két felhőbe kérhetsz külön üzenetet.

valentin_8_paros_hatul.jpg

A webshopban sok más egyedi fényképes ajándékötlet vár, érdemes körülnézned! fotodoboz.hu webáruház

Ez a cikk a Fotoboz Kft. támogatásával jött létre.

Szólj hozzá

bögre ajándék ötlet valentin-nap egyedi fényképes ajándék