2021. aug 11.

Ajándék ötletek iskola kezdésre

írta: fotodoboz.hu
Ajándék ötletek iskola kezdésre

Hamarosan itt az ősz és az iskolakezdés. Ideje elkezdeni a taneszközök, ceruzák, tolltartók, iskolatáskák, tornazsákok és sok más, iskolában nélkülözhetetlen tárgy beszerzését.

Sok kis csemete most kezdi az iskolát és biztosan sokuk félelemmel, de legalábbis izgalommal várja a tanévkezdést. Összegyűjtöttünk néhány ajándék ötletet, amelyek megkönnyíthetik a felkészülést az évkezdéshez, csökkenthetik az kisgyermekekben lévő feszültségét, ami az iskolakezdéssel jár. Sokszor egy apró ajándék, egy kis személyes emlék, amit otthonról magával vihet óriási segítség az apróságoknak, hogy ne érezzék magukat egyedül, legyen mibe kapaszkodniuk az ismeretlen helyzetekben.

Egyik nagyon népszerű termékünk az egyedi fényképes tolltartó, amiben minden szükséges íróeszköz elfér, legyen az ceruza, kisebb vonalzó, toll, vagy éppen a radír - ennek külön helye van, így nem keveredik a ceruzákkal. A tolltartó fából készült, így tartós és ellenáll a "támadásoknak", megvédi a bele helyezett ceruzákat, tollakat, ecseteket és radírokat.

fényképes tolltartó

Vállalatunk már több mint egy évtizede foglalkozik egyedi fényképes ajándékok készítésével. Az évek folyamán sok ezer ajándékot készítettünk el megrendelőink nem kis megelégedésére.

 Az iskola egyik legszórakoztatóbb része a tornaóra. Érdemes elgondolkodni egy menő tornazsák beszerzésén, amely nem csak funkciója miatt fontos. Fényképpel, névvel ellátva sokkal könnyeb beazonosítani tulajdonosát, emellett önbizalom erősítő hatása sem kérdéses.

Szintén remek ajándék, bár inkább otthonra javasoljuk a fényképes ceruzatartót. Több méretben is kapható, 1-2-3 rekeszes változatának egyike biztosan megfelelő, akár felnőtteknek, irodai felhasználásra is. A dobozok eleje hátulja is nyomtatható, lézerrel kivágott, precízen egymáshoz illeszkedő fa rétegelt lemezből készülnek.

Ha szükséges a uzsonnás csomag kiegészíthető egy fényképes bádog bögrével, de kirándulásokon is kiválóan használható. Nem törik el mivel tartós fémből készült, zománc bevonattal. Erre is tudunk fényképet, egyedi szöveget, üzenetet vagy nevet nyomtatni.

A nagyobbak már saját kulccsal is rendelkezhetnek, ezért mekik ajánljuk termékeink közül az egyedi fényképes kulcstartót, amely fából készült.

Látogass el egyedi ajándék ötlet webáruházunkba, ahol számos érdekes, különleges , máshol nem kapható ajándék ötlet vár.

Szólj hozzá

fa iskola ajándék ötlet egyedi ajándék egyedi fényképes ajándék